Om oss

Om oss

Hej! Vi är Hans och Winnifred och sedan 2019 stolta ägare av Fjällnäs Camping & Lodges. Ursprungligen kommer vi från Nederländerna. Vi har varit friluftsentusiaster i flera år. Svenska fjällen har stulit våra hjärtan. Vi vill gärna dela vår kärlek och erfarenhet med den svenska naturen med våra gäster. Varmt välkommen till Fjällnäs!

Hans

"The mountains are calling and I must go" är mitt motto. Efter att ha studerat geografi och hållbarhet har jag arbetat med hållbarhets- och klimatfrågor sedan 1991. Fram till slutet av april 2019 ledde jag PwC:s hållbarhetsarbete i Nederländerna som partner. På fritiden slapp vi vardagens hektiska tempo och vågade oss ut i Sveriges och Norges fjällenb och vidsträckta vildmark. De senaste åren har jag mer och mer känt längtan efter frihet, natur och fjällen. Sommaren 2018 tog vi beslutet och köpte Fjällnäs Camping & Lodges. Ett underbart och spännande äventyr! Det känns som att du börjar om igen. Från hållbarhetskonsult till campingchef: ett bra karriärbyte!

Winnifred

"Jag har aldrig gjort så jag tror att jag kan göra". Pipi talade dessa filosofiska ord och jag försöker ha den inställningen till livet. Mitt mål är att vara bekymmerslös och med mer mod i livet, så att nya saker kommer din väg. Jag har en bakgrund inom personal, arbete och organisation som personalkonsult. 2012 bytte jag kurs och startade en hundfrisörsalong. Detta var en mycket trevlig förändring, som passade bra in i mitt liv på den tiden. Jag är en riktig naturmänniska. Med vår tibetanska terrier Barry gillar jag att ta en promenad. Men jag gillar också att umgås och träffa nya människor. För mig är det ett spännande äventyr att bo och arbeta i Sverige, där alla dessa aspekter möts igen. Jag hoppas att våra gäster har en mycket trevlig tid med oss på campingen och i Funäsfjällen!
EnglishGermanDutch